"ASSALAMUALAIKUM; Tuan-tuan,puan-puan,rakan-rakan sekelian boleh mendapatkan produk istimewa CNI di mana-mana cawangan dan stokis CNI di seluruh Malaysia dengan menggunakan nombor keahlian ini 1436554 atau HUBUNGI : 013-8546275. Terima Kasih."

Wednesday, September 18, 2019

Kursus di Pusat Latihan dan Perundingan Teknologi Makanan

Senarai *Kursus di Pusat Latihan dan Perundingan Teknologi Makanan* @ Seri Kembangan

Lokasi :
No. 4 Jalan BPP 5/6
Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan
Selangor.
Google Map Di sini



(1) *KURSUS ASAS PEMPROSESAN HASILAN DAGING DAN AYAM*
Tarikh : *21hb September 2019* (Sabtu)
Waktu : 9 pagi - 5 petang.
Yuran : *RM450* seorang.
Produk yg akan diajar :
*Burger Daging*
*Bebola Daging*
*Burger Ayam*
*Sosej Ayam*
Produk bonus demo :
*Naget Ayam*

(2) *KURSUS ASAS PEMPROSESAN HASILAN MI*
Tarikh : *28hb September 2019* (Sabtu)
Waktu : 9 pagi - 5 petang.
Yuran : *RM400* seorang.
Produk yg akan diajar :
*Mi Kuning*
*Mi Kering*
*Kuetiau*

(3) *KURSUS ASAS PEMPROSESAN CILI DAN TOMATO*
Tarikh : *05hb Oktober 2019* (Sabtu)
Waktu : 9 pagi - 5 petang.
Yuran : *RM400* seorang*.
Produk yg akan diajar :
*Sos Cili*
*Sos Tomato*
*Cili Kisar*
*Cili Boh*
Produk Bonus : *Tomato Puri*

(4) *KURSUS ASAS PEMPROSESAN HASILAN SOYA*
Tarikh : *12hb Oktober 2019* (Sabtu)
Waktu :  9 pagi - 5 petang.
Yuran  :  RM400 seorang.

Produk yg akan diajar :
*Tauhu Keras* (Taukwa)
*Tauhu Lembut*
*Tauhu Telur*
*Tauhu Lampung* (Dikenali juga dgn nama Tauhu Goreng, Tauhu Pok)

Produk bonus demo :
*Air Soya* dan *Taufufah*

#################################

Pembelajaran adalah 30% secara teori & 70% secara amali.

Peserta akan diberikan
~Formulasi2 produk dan nota yang berkaitan.
~Sijil kursus akan diberikan.
~Makanan dan minuman disediakan.
(Sarapan, makan tengahari dan minum petang).

Bayaran yuran 50% ketika mendaftar.
Baki dijelaskan pada hari kursus dijalankan.

Maklumat Pengajar :
*Encik Razali Othman* (pesara dari Jabatan Teknologi Makanan, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan, UPM Serdang. Berpengalaman lebih 40 tahun di dalam bidang teknologi makanan).

**********************************

No comments: